Assortiment

De juiste kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Het voelt fijn als je er goed en leuk uitziet. De dames bij Sans-Trop-Pay willen daar graag een positief steentje aan bijdragen.

Sans-Trop-Pay verkoopt de volgende merken: King Louie, Le Pep, Who’s that girl, Wow to go, Tante Betsy, Froy&Dind, White Stuff, In*Two, Red Soul en Smashed Lemon. Deze merken vertegenwoordigen vooral veel jurkjes, met bijpassende vestjes in mooie effen kleuren, bloemetjes en retro prints. Bij de fleurige jurkjes kun je tegenwoordig ook bijpassende schoentjes vinden van de Zweedse merken Moheda, Maguba en Xuz. Vanaf maart 2016 kun je je outfit helemaal af maken met kleurige schoentjes van Moheda en Clumpys.

Van de merken Yaya en Tramontana zijn er vesten, truien, broeken en t-shirts in mooie, rustige effen tinten. Vaak zitten er originele details aan de kleding. De items van de verschillende merken zijn goed te combineren. De collectie wordt gedurende het hele seizoen constant aangevuld met nieuwe items.  Accessoires zoals shalws, tassen, sieraden, riemen en allerlei andere hebbedingen van oa Biba, Colorique, Imbarro en Papayaa maken het plaatje compleet. Het totaalbeeld is een originele collectie voor een uiteenlopende doelgroep, met veel zorg en aandacht uitgezocht.