Assortiment

De juiste kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Het voelt fijn als je er goed en leuk uitziet. De dames bij Sans-Trop-Pay willen daar graag een positief steentje aan bijdragen.

Sans-Trop-Pay verkoopt de volgende merken: King Louie, Le Pep, Tante Betsy, Froy&Dind, Smashed Lemon,  Iez , jassen van Danefae, Lien&Giel, La Lamour, Happy Joy en Antica Sartoria. Deze merken vertegenwoordigen vooral veel jurkjes, met bijpassende vestjes in mooie effen kleuren, bloemetjes en retro prints. Bij de fleurige jurkjes kun je tegenwoordig ook bijpassende klompjes van het merk Clumpies kopen.

Van de merken Esqualo en Tramontana zijn er vesten, truien, broeken en t-shirts in mooie, rustige effen tinten. Vaak zitten er originele details aan de kleding. De items van de verschillende merken zijn goed te combineren. De collectie wordt gedurende het hele seizoen constant aangevuld met nieuwe items.  Accessoires zoals shalws, tassen, sieraden, riemen en allerlei andere hebbedingen van oa Colorique, 100% Leuk en Papayaa maken het plaatje compleet. Het totaalbeeld is een originele collectie voor een uiteenlopende doelgroep, met veel zorg en aandacht uitgezocht.