Assortiment

De juiste kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Het voelt fijn als je er goed en leuk uitziet. De dames bij Sans-Trop-Pay willen daar graag een positief steentje aan bijdragen.

Sans-Trop-Pay verkoopt de volgende merken: King Louie, Smashed Lemon, La Lamour, MD’M, Costa Mani, Jaase, Angelle Milan, Surkana en broeken van het merk Red Button, bohemian kleding van Bindi. Deze merken vertegenwoordigen vooral veel jurkjes met bijpassende vestjes in mooie effen kleuren, bloemetjes en retro prints.

We zijn steeds meer bezig met duurzaamheid. Van materialen tot vervoer, van verpakking tot volledige transparantie tot een tijdloos design. Heel belangrijk in deze tijd van overproductie denken wij!

De items van de verschillende merken zijn goed te combineren. De collectie wordt gedurende het hele seizoen constant aangevuld met nieuwe items.  Accessoires zoals shawls, tassen, sieraden, riemen en allerlei andere hebbedingen van o.a. Colorique en Urban Hippies maken het plaatje compleet. Het totaalbeeld is een originele collectie voor een uiteenlopende doelgroep, met veel zorg en aandacht uitgezocht.